درست است که کولر گازی امروز به عنوان یکی از بهترین سیستم های تهویه مطبوع شناخته می شود، اما هنوز کولر آبی نیز کاربرد گسترده ای در فضاهای مختلفی دارد. اما مانند هر سیستم تهویه مطبوعی، کولر آبی نیز می تواند دچار مشکلاتی شود. در ادامه، راهنمای عیب یابی کولر آبی را به طور کامل در اختیار شما قرار خواهیم داد:
عیب یابی کولر آبی
کولرهای آبی به عنوان یکی از پرکاربردترین سیستمهای سرمایشی در بسیاری از ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاهها دارای سیستم مکانیکی و الکتریکی هستند که با سازوکار مناسب امکان خنک سازی هوا، تولید و توزیع جریانهای هوای سرد و تعدیل درجه دمای محیط را امکان پذیر مینمایند.
اما مانند هر دستگاه دیگر، کولرهای آبی نیز ممکن است به دلایل مختلف دچار مشکل شده و در روند کارکرد آنها اختلال ایجاد شود. مشکلاتی که در هنگام کارکرد کولر آبی نمایان میشوند ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلفی شکل بگیرند. عیب یابی مناسب و به موقع کولر آبی کمک میکند تا با رفع ایرادات به وجود آمده در زمان مناسب از بروز نقص در سایر قسمتهای دستگاه جلوگیری شود.
در ادامه قصد داریم تا راهنمای کامل عیب یابی کولر آبی را در قالب معرفی مهمترین نشانههای ایجاد مشکل در دستگاه، علت بروز نقص در سیستم و چگونگی رفع و برطرف کردن آن ارائه نماییم. با مطالعه مطالب پیش رو میتوانید روند عیب یابی کولر آبی و تشخیص نوع راه حل مناسب برای رفع مشکلات ایجاد شده را بیاموزید. توجه داشته باشید که در صورت عدم تسلط به فرایند عیب یابی و تعمیر، لازم است از مهارت تکنسین باتجربه برای رفع ایرادات به وجود آمده کمک بگیرید.
نشانه های بروز مشکل در کولر آبی و دلایل ایجاد آن
در این قسمت انواع ایرادات احتمالی که در روند کارکرد دستگاه ایجاد میشوند را نام برده، دلیل به وجود آمدن این نواقص را بررسی میکنیم و راه حل برطرف کردن این مشکلات را ارائه خواهیم نمود.
مشکل: عدم روشن شدن کولر آبی
یکی از مهمترین مشکلاتی که ممکن است در روند استفاده از کولر آبی ایجاد شود، روشن نشدن دستگاه است. در این حالت ممکن است موتور دو سرعته دستگاه و واتر پمپ آن استارت نخورند.
دلیل نخست: قطع بودن فیوز
راه حل:
اولین دلیلی که باعث ایجاد این نوع مشکل میشود را میتوان به قطع بودن فیوز نسبت داد. در این صورت اگر به هر دلیل فیوز را قطع کردهاید باید آن را مجددا متصل کنید تا دستگاه روشن شود. در برخی موارد نیز ایجاد اتصال در مدار کولر باعث قطع شدن فیوز میشود که لازم است به سرعت برای برطرف کردن آن اقدام کنید. چنانچه فیوز متصل باشد اما خروجی لازم را نداشته باشد نیز باید فیوز معیوب را با فیوز سالم تعویض کنید.
دلیل دوم: عدم اتصال فاز یا نول اصلی مدار دستگاه
راه حل: برای برطرف کردن این مشکل در مرحله نخست صفحه کلیدها را باز کنید و از عدم وجود نقص در اتصالات این بخش اطمینان حاصل نمایید. سپس از ولت متر برای بررسی رسیدن ولتاژ به کولر کمک بگیرید. چنانچه در نقطه ترمینال کولر فاز یا نول وجود نداشته باشد، کابل رابط دچار مشکل شده است. در صورتی که ترمینال کولر ولتاژ داشته باشد باید به بررسی سیم بندی سیستم بپردازید. چراکه ایجاد مشکل در موتور و واتر پمپ در آن قسمت دور از انتظار است.
مشکل: قطع شدن فیوز برق در زمان روشن شدن کولر
دلیل نخست: ایجاد خرابی در واتر پمپ
راه حل: برای اطمینان از وجود این مشکل لازم است واتر پمپ به صورت مجزا از مدار برقدار شود. در این صورت چنانچه این سیستم دچار نقص باشد لازم است برای برطرف شدن مشکل به وجود آمده اقدام نمایید.
دلیل دوم: ایجاد مشکل در موتور دو سرعته
راه حل: در این مرحله لازم است درپوشهای بدنه کولر را بردارید و تسمهها را جدا کنید. سپس جریان برق را متصل کنید تا شرایط کارکرد موتور مورد بررسی قرار گیرد. برای این کار میتوانید بدون این که به برقدار کردن مدار بپردازید، از دو سیم مجزا برای ایجاد ولتاژ کافی در موتور استفاده نمایید. به این شکل میتوان کارکرد موتور را بدون وجود بار مشاهده کرد.
چنانچه در این بخش متوجه وجود مشکل خاصی نشدید، به اتصال تسمه به موتور بپردازید تا کارکرد موتور در حالت بارداری مشخص شود. چنانچه موتور در حالت بار دار یا بدون بار بودن باعث قطع فیوز شود، لازم است آن را از دستگاه جدا کرده و از تخصص موتور پیچ باتجربه برای برطرف کردن آسیب ایجاد شده در این سیستم کمک بگیرید.
دلیل سوم: ایجاد اتصال در کابل رابط بین دستگاه و کلید
راه حل: برای برطرف کردن این مشکل پیشنهاد میشود تا پیش از بررسی مصرف کنندههای سیستم، از یک سیم رابط دیگر به منظور راه اندازی کل مجموعه دستگاه کمک بگیرید. به این ترتیب میتوان محل دقیق بروز این مشکل را شناسایی کرد. چنانچه نشانهای مبنی بر ایجاد اتصال کوتاه مشاهده نشود، در کلیدها یا کابل رابط میان کلیدها و دستگاه نقصی وجود دارد و مشکل از کولر نیست. در صورت اطمینان از این موضوع لازم است به تعویض کابل پرداخته و آن را با کابل جدید و سالم جایگزین کنید.
دلیل چهارم: ایجاد آسیب در سیم بندی کولر
راه حل: اگر قطعات الکتریکی کولر آبی شما سالم باشند، ممکن است در مدار الکتریکی دستگاه اتصال کوتاه رخ داده باشد. در این صورت لازم است سیم بندی به صورت کامل و دقیق بررسی شود تا محل وجود نقص مشخص شده و برای رفع آن اقدام شود.
مشکل: وجود اتصال بدنه در کولر آبی
دلیل: ایجاد اتصال در بنده کولر آبی تحت تاثیر سیمهای رابط یا مصرف کنندههای سیستم
راه حل: اگر به مدار الکتریکی کولر آبی نگاه کنید، واتر پمپ و موتور دو سرعته مصرف کنندههای سیستم محسوب میشوند. برای این که به بررسی وجود ایراد در سیستم بپردازید میتوانید یکی از این دو مصرف کننده را از مدار خارج کرده و سپس به اتصال برق دستگاه اقدام کنید. به این ترتیب میتوان وجود عیب یا نقص در سیستم را به طور دقیق تشخیص داد.
اگر ایراد ایجاد شده برطرف شد، میتوان اطمینان حاصل نمود که این قطعه دارای اتصال بدنه بوده است. در غیر این صورت لازم است مصرف کننده بعدی را برای بررسی آماده کنید. چنانچه مصرف کننده بعدی نیز در اتصال بدنه دچار مشکل نباشد، ایراد از سیم بندی دستگاه است که در این زمان باید سیم بندی سیستم را به طور کامل تعویض نمایید.
مشکل: عدم کارکرد الکترو موتور در دور و کارکرد همزمان واتر پمپ
دلیل نخست: عدم رسیدن ولتاژ به الکترو موتور دو سرعته
راه حل: چنانچه الکترو موتور کولر آبی در دور کار نکند اما واتر پمپ در حال کارکرد باشد، ممکن است ولتاژ به الکترو موتور دو سرعته نرسد. در این هنگام لازم است از ولت متر یا بخش ولتاژ آومتر، میزان ولتاژ را در ترمینال موتور دو سرعته بسنجید. توجه کنید که لازم است روند بررسی را با رعایت کامل نکات ایمنی انجام دهید. چنانچه ولتاژ به موتور نرسد دلیل آن باید به کلیدها و کابل رابط مربوط باشد.
دلیل دوم: ایجاد مشکل در موتور
راه حل: معیوب بودن موتور دستگاه را میتوان با توجه به نشانههایی در کارکرد سیستم بررسی نمود. چنانچه در ترمینال اصلی موتور ولتاژ وجود داشته باشد، اتصالات دیگر نیز بدون ایراد باشند و نشانه خاصی در موتور مشاهده نشود، میتوان اطمینان حاصل کرد که موتور به طور کامل سوخته و باید به تعویض کامل سیم پیچهای آن بپردازید.
مشکل: قطع برق توسط فیوز کولر
دلیل: چنانچه موتور استارت مناسبی داشته باشد اما اعمال فشار حالت دور کند کلید تبدیل فیوز کولر باعث قطعی برق شود، میتوان علت آن را به سیم پیچی دستگاه نسبت داد. در این حالت سیم پیچ بخش دور کند موتور کولر آبی به طور کامل سوخته یا نیم سوز شده است.
راه حل: در صورتی که با چنین مشکلی در کولر آبی خود مواجه شدید لازم است به بررسی دقیق و کامل سیم پیچی دور کند دستگاه بپردازید. در این حالت اگر ایراد یا نقصی در سیم پیچی این قسمت وجود داشته باشد باید مجددا به انجام سیم پیچی اقدام شود.
مشکل: خاموش شدن موتور فن کولر
ممکن است موتور فن کولر لحظاتی پس از استارت خوردن دستگاه خاموش شده و پس از مدتی مجددا روشن شود.
دلیل: حضور اورلود در مدار و قطع و وصل شدن موتور
راه حل: به طور معمول در کولرهای آبی از اورلود استفاده نمیشود. با این وجود اورلود وظیفه دارد تا به تنظیم و کنترل جریان کششی پرداخته و میزان دمای فضای درونی موتور دستگاه را نیز کنترل نماید. برای این که این مشکل را حل کنید لازم است موتور دستگاه را بدون اورلود راه اندازی کرده و با استفاده از آمپر متر میزان جریان آن را اندازه گیری نمایید. چنانچه میزان جریان حدود جریان نامی باشد باید به تعویض اورلود بپردازید. در صورت سالم بودن اور لود باید برای جستجوی ایراد اصلی به سراغ موتور دستگاه رفته و مشکل ایجاد شده را مرتفع نمایید.
مشکل: عدم تولید باد توسط فن کولر
ممکن است پوشالهای کولر آبی به مقدار مناسب مرطوب باشند، صدای مربوط به کارکرد الکترو موتور دو سرعته دستگاه به گوش برسد و با این وجود فن دستگاه باد تولید نکند.
دلیل: رها شدن یا پاره شدن تسمه دستگاه
راه حل: در صورتی که با وجود خیس بودن پوشالها و به گوش رسیدن صدای عملکرد الکترو موتور همچنان باد سرد از فن دستگاه خارج نشود، میتوان مشکل را در رها یا پاره شدن تسمه جستجو کرد. در این حالت لازم است پس از قطع کردن فیوز، یکی از درپوشها را حرکت داده (اول به سمت بالا و بعد به طرف عقب) آن را از دستگاه جدا کنید. چنانچه تسمه از پولیها جدا شده باشد، لازم است آنها را به طور کامل و مناسب سفت کنید تا این مشکل مجددا تکرار نشود.
توجه داشته باشید که سفت کردن بیش از اندازه تسمه دستگاه به درگیری هر چه بیشتر اجزا با یکدیگر سرعت میدهد. به همین خاطر ممکن است در طول استفاده از کولر به موتور دستگاه فشار وارد شده و این بخش دچار آسیب شود. برای این که شرایط رگلاژ تسمه در حالت مناسب قرار داشته باشد لازم است در مجاورت پولی کوچک با فشار تسمه، به اندازه حدود یک بنده انگشت، هر دو بازوی تسمه دستگاه جمع شود. در شرایط دیگر اگر مشکل از رها شدن تسمه نباشد و تسمه به طور کامل پاره شده باشد هم لازم است آن را با تسمهای جدید و سالم تعویض نمایید.
مشکل: خنک نبودن باد کولر با وجود کارکرد موتور فن
دلیل نخست: سوراخ بودن تشتک کولر یا باز بودن خروجی آن
راه حل: در این حالت لازم است تشتک و خروجی آن را بررسی کنید. اگر خروجی باز است آن را ببندید و چنانچه بر روی تشتک کولر سوراخ یا روزنی وجود دارد، این مشکل را برطرف کنید.
دلیل دوم: انسداد ناودانها
راه حل: در صورتی که موتور فن کولر در حال کار کردن باشد و با این وجود باد کولر خنک نباشد، میتوان این مشکل را به مسدود شدن ناودانهای دستگاه نیز نسبت داد. برای رفع این مشکل لازم است تا ناودانها به شکل مناسب برای عبور آب مهیا شوند. به این ترتیب پوشالهای کولر آبی به شکل کامل خیس شده و فن دستگاه در هنگام کارکرد قابلیت تولید و توزیع جریانهای هوای خنک را باز خواهد یافت.
دلیل سوم: بسته بودن فلکه آب ورودی به دستگاه
راه حل: در بسیاری از موارد بسته بودن فلکه آب ورودی به کولر، دلیل عدم تولید باد خنک توسط دستگاه است. با همین جهت لازم است فلکه آب را بررسی کرده و در صورت بسته بودن آن را باز کنید. با باز کردن فلکه آب کولر، مخزن آب دستگاه پر شده و سیستم برای تولید باد خنک آماده میشود.
دلیل چهارم: خرابی فلوتر
راه حل: یکی دیگر از دلایلی که منجر به عدم تولید باد خنک توسط فن دستگاه میشود، خراب بودن یا وجود نقص در فلوتر است. چنانچه فلوتر دستگاه دچار ایراد شده باشد، از ورود آب به مخزن کولر جلوگیری میکند. برای مرتفع نمودن این مشکل باید درست بودن عملکرد فلوتر کولر آبی خود را به درستی بررسی کرده و در صورت خراب بودن این قطعه برای برطرف کردن خرابی آن اقدام نمایید.
دلیل پنجم: ایجاد مشکل در واتر پمپ
راه حل: اگر مشکل عدم خنک کنندگی کولر آبی به وجود خرابی در واتر پمپ مربوط باشد، لازم است واتر پمپ را از دستگاه خارج کرده و با توجه به نوع و شدت خرابی به تعمیر یا تعویض آن اقدام نمایید.
مشکل: عدم خنک کردن کولر آبی
در این حالت هم موتور و هم پمپ دستگاه در حال کارکرد هستند اما میزان خنک کنندگی کولر قابل قبول نیست.
دلیل نخست: کم بودن مقدار پوشالها و ورود حجم بالای هوای گرم به کولر
راه حل: پوشالهای کولر آبی و میزان رطوبت آنها تاثیر چشمگیری در شدت خنک کنندگی و کیفیت تولید برودت توسط دستگاه دارد. در صورتی که میزان پوشالهای کولر آبی از مقدار استاندارد کمتر باشد، لازم است مقداری پوشال دیگر خریداری نموده و آنها را خیس کنید. پوشالهای مرطوب را لابلای پوشالهای قدیمی قرار داده و پس از مرتب کردن آنها، درب توری کولر را محکم ببندید. یکی از بهترین راه حلها در این موارد این است تمامی پوشالهای کولر به طور کامل تعویض نموده و از پوشالهای نو برای دستگاه خود استفاده نمایید.
دلیل دوم: پاره بودن پوشش برزنتی
راه حل: در صورتی که پارچه یا پوشش برزنتی لرزه گیر کولر آبی به هر دلیل پاره شده باشد، مقدار زیادی از هوای مرطوب که برای ورود به محیط داخلی آماده شدهاند، از طریق روزنها و سوراخهای این پارچه به فضای خارجی انتقال مییابند. هدر رفت هوای خنک و مرطوب از طریق روزنهای پارچه برزنتی باعث میشود تا حجم هوای مرطوب و سرد به میزان کافی به محیط مورد نظر هدایت نشود و در نتیجه میزان خنک کنندگی کولر نیز رضایت بخش و مناسب نباشد.
دلیل سوم: نیم سوز شدن موتور دو سرعته کولر
راه حل: چنانچه موتور کولر آبی در حالت دور تند نیز از سرعت و قدرت کافی برخوردار نباشد، میتوان اطمینان داد که نیم سوز شده است. در این صورت لازم است سیم پیچی موتور مجددا انجام شود. پیش از این که موتور تازه سیم پیچی شده کولر آبی را استارت بزنید بهتر است به عملکرد مناسب کلید گریز از مرکز توجه کنید. عدم کارکرد درست کلید گریز از مرکز کولر نقش تعیین کنندهای در خراب شدن موتور اعمال خواهد کرد.
دلیل چهارم: سفت نبودن تسمههای دستگاه
راه حل: اگر تسمهها به میزان مناسب و به طور کامل سفت نشده باشند، احتمال بروز این مشکل در دستگاه وجود خواهد داشت. برای جلوگیری از این موضوع لازم است رگلاژ تسمهها به شکلی انجام شود که با جمع شدن تو سوی تسمهها به جهت یکدیگر در قسمت پولی کوچک، فاصلهای به اندازه حدود یک بند انگشت در این قسمت وجود داشته باشد.
مشکل: عدم استارت خوردن موتور دو سرعته با وجود تولید صدا
راه حل: در برخی موارد با وجود شنیده شدن صدا از موتور دو سرعته، موتور استارت نمیخورد. برای برطرف کردن این مشکل باید با توجه به نوع دستگاه خود وارد عمل شوید. چنانچه دستگاه دارای خازن راه انداز است، باید به تست و بررسی عملکرد خازنها پرداخته و در صورت وجود مشکل برای تعویض آنها اقدام نمایید.
در برخی موارد نیز بروز این مشکل به ایجاد نقص در خازنها مرتبط نیست و باید به بررسی سایر دلایل برای رفع این نوع مشکل بپردازید. دلایل دیگری که منجر به بروز چنین مشکلی در هنگام کارکرد دستگاه میشوند به شرح زیر هستند:
- قطع یا نیم سوز بودن سیم پیچ دور تند
- قطع یا نیم سوز بودن سیم پیچ کمکی
- سفت بودن بیش از اندازه تسمهها
- گریپاژ فن دستگاه
- خراب بودن کلید گریز از مرکز موتور دستگاه
مشکل: تولید صدای زیاد توسط کولر
دلیل نخست: خراب شدن یاتاقانها
راه حل: وقتی یاتاقانها دچار ایراد میشوند، فضای داخلی آنها بزرگتر میشود. به این ترتیب با به وجود آمدن لنگر در فن، کارکرد دستگاه با تولید صدای زیاد همراه خواهد بود. برای برطرف کردن این مشکل لازم است کاسه نمد یاتاقانها تعویض شود.
دلیل دوم: تاب برداشتن محور فن
راه حل: اگر محور با ایراد مواجه باشد، فن در هنگام چرخش با مشکل و لنگر مواجه خواهد بود. به این ترتیب نه تنها صدای اضافی در هنگام کارکرد دستگاه شنیده میشود، بلکه این مشکل زمینه ساز خرابی محور و گسترش مشکل در ابعاد مختلف خواهد شد. در صورتی که محور تاب برداشته باشد برای رفع این مشکل به مهارت و تجربه یک تراشکار حرفهای نیاز خواهد داشت.
دلیل سوم: عدم قرارگیری مناسب پولیها
راه حل: یکی دیگر از دلایل مهمی که باعث تولید صدای زیاد توسط کولر میشود، به بسته نشدن محکم و مناسب پولیها مرتبط است. برای برطرف نمودن این ایراد کافی است تا پولیها را به شکل محکم و مناسب بر روی محور موتور و محور فن ببندید تا صدای ناشی از کارکرد دستگاه کاهش یافته و قطع شود.
دلیل چهارم: خراب بودن تسمه
راه حل: اگر احتمال میدهید که منشا این مشکل از خراب بودن تسمه است، باید به بررسی تسمه بپردازید. اگر تسمه دچار مشکل شده است آن را از دستگاه جدا کرده و برای خرید تسمه جدید به همراه داشته باشد. تعویض تسمه معیوب با نمونه جدید و سالم این مشکل را برطرف خواهد نمود.
مشکل: تنها دور تند کولر آبی کار کند
در صورت بروز این مشکل، تنها دور تند کولر آبی کار میکند و اگر به منظور کاهش قدرت و سرعت موتور دستگاه، کلید دور کند را بزنید، در سرعت و شدت عملکرد موتور تغییری ایجاد نخواهد شد.
دلیل نخست: خراب بودن کلید تبدیل
راه حل: برای بررسی این که عدم کاهش سرعت و قدرت موتور کولر آبی با خراب بودن کلید تبدیل مرتبط است یا نه باید به بررسی صحت کارکرد کلید تبدیل بپردازید. برای این کار لازم است در ابتدا از قطع بودن فاز مدار اطمینان حاصل کنید. سپس میتوانید به کمک آومتر (R × 1) کلید تبدیل را تست و بررسی نمایید تا در صورت مشاهده هر نوع مشکل به رفع و برطرف کردن آن اقدام کنید.
دلیل دوم: قطع بودن سیم رابط میان کلید تبدیل و دور کند موتور
راه حل: برای این که از وجود یا عدم وجود این نقص اطمینان حاصل کنید لازم است در ابتدا جریان برق کولر آبی را قطع کنید. پس از قطع کردن جریان الکتریکی با استفاده از یک آومتر به بررسی قطع یا عدم قطع بودن سیم رابط میان کلید تبدیل و دور کند موتور بپردازید.
دلیل سوم: قطع شدن سرسیم متعلق به دور کند از صفحه کلید
راه حل: سرسیم مربوط به دور کند به پایانهای مخصوص یعنی ترمینال Low اتصال دارد. اگر این سرسیم از پایانه قطع یا جدا شود، دستگاه امکان کارکرد در حالت دور کند را نخواهد داشت. برای رفع این مشکل تنها لازم است سیم دور کند را به نقطه اتصال خود پیوند دهید.
دلیل چهارم: خراب بودن کلید گریز از مرکز کولر
راه حل: اگر پس از انجام بررسیها لازم، دلیل عدم کارکرد کولر آبی در حالت دور کند به هیچ یک از موارد ذکر شده مرتبط نبود، لازم است این مشکل را در خراب بودن کلید گریز از مرکز دستگاه جستجو کنید. در صورت خراب بودن این کلید لازم است با توجه به سطح و میزان خرابی آن را تعمیر کرده و یا برای تعویض آن اقدام نمایید.
مشکل: نشت قطرات آب از دریچه کولر به محیط داخل ساختمان
دلیل نخست: عدم جاگیری مناسب پوشالهای کولر
راه حل: از دیگر مشکلاتی که در هنگام کارکرد کولر آبی با آن مواجه میشوید، چکه کردن قطرات آب از طریق دریچه کولر به محیط داخلی است. در برخی موارد بروز این مشکل به عدم جاگیری و چیدمان نادرست پوشالها مربوط است. برای رفع این ایراد لازم است درپوشهای بدنه کولر را باز کرده و به مرتب و یکدست قرار دادن پوشالها اقدام کنید. برای این کار باید پوشالهای کولر را به صورت مسطح در قسمت زیرین شبکههای سیمی دستگاه قرار داده و سپس پوشش سیمی را محکم ببندید تا پوشالها جابجا نشده و نظم خود را از دست ندهند.
دلیل دوم: پاره شدن شلنگ میان واتر پمپ و سه راهی آب پخش کن
راه حل: اگر پس از انجام بررسیهای لازم، دلیل نشت آب از دریچه کولر به چیدمان نامنظم پوشالها مرتبط نباشد، پاره شدن شلنگ واسط واتر پمپ و سه راهی آب پخش کن دستگاه باعث ورود آب به داخل ساختمان میشود. پس از بررسی شلنگ و اطمینان از پاره بودن آن لازم است آن را با یک شلنگ جدید و سالم جایگزین کنید.
مشکل: جاری شدن آب از تشتک کولر
دلیل: عدم تنظیم مناسب فلوتر دستگاه
راه حل: اگر متوجه سرازیر شدن آب از تشتک کولر آبی خود شدید، دلیل آن تنظیم نبودن فلوتر سیستم است. به منظور رفع این مشکل باید پس از جدا کردن یکی از درپوشهای کولر، به تنظیم فلوتر دستگاه بپردازید. در این حالت ممکن است مشکلی در حرکت گوی پلاستیکی و محور مرتبط به آن وجود داشته باشد که در این صورت مرتفع نمودن این ایراد الزامی است.
نتیجه گیری
کولرهای آبی به عنوان یکی از پرکاربردترین تجهیزات سرمایشی در فصلهای گرم سال در بسیاری از نواحی و بسیاری از محیطهای مسکونی، اداری و تجاری به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرند. ممکن است در هنگام استفاده از کولر آبی با مشکلاتی مواجه شده یا نشانههایی مبنی بر بروز ایراد در کارکرد دستگاه را مشاهده نمایید.
در این مقاله تعدادی از مهمترین و اساسیترین ایرادات احتمالی که ممکن است در زمان استفاده از دستگاه ایجاد شوند را معرفی نموده، دلایل بروز این ایرادات را ذکر کردیم و نحوه برطرف نمودن نواقص به وجود آمده را نیز به طور کامل توضیح دادیم. در صورتی که پس از مواجه شدن با مشکلات معرفی شده، به هر دلیل در روند عیب یابی و برطرف کردن عیوب ایجاد شده دچار مشکل شدید، بهتر است از مهارت متخصصین ماهر در این زمینه کمک بگیرید تا از تجدید و گسترش مشکلات ایجاد شده ممانعت شود.