سرمایشی

عوارض باد کولر آبی چیست؟

عوارض باد کولر آبی

استفاده طولانی مدت از کولر آبی عوارضی را به هم راه خود دارد. کولر‌های آبی در میان کاربران محبوبیت خود را داشته و در هزینه‌های خود در مقایسه با سایر سیستم‌های سرمایشی مقرون به صرفه است. اما این امکان وجود دارد که باد این محصول برای افرادی با سنین بالا مشکلاتی را بوجود بیاورد. هر یک از سیستم‌ها و محصولات تولید شده عوارض و معایب مخصوص به خود را دارد. در این مقاله همراه ما باشید تا به عوارض باد کولر آبی پرداخته و آگاهی لازم در‌این‌باره به‌دست آورید.

بررسی عوارض باد کولر آبی

کولر‌های آبی از قطعات محدودی تولید شده که یک در جایگاه خود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. این سیستم به دلیل کارکرد خود با آب مقدار بسیار زیادی از رطوبت را در خود جمع کرده و به همین دلیل منجر به ایجاد و تجمع باکتری‌ها و ویروس‌ها خواهد شد. به دلیل آن که در کولر‌های آبی پد‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند، اگر در میان آن‌ها میکروب‌ها تجمع کرده باشند به محیط انتقال داده خواهند شد. عوارض این محصول به معنای کنار گذاشتن کامل آن نبوده و با انجام برخی نکات می‌توان از آن استفاده نمود.

عوارض باد کولر آبی
عوارض باد کولر آبی

مشکلات تنفسی

پوشال‌های سیستم کولر آبی بطور مداوم مرطوب بوده و به همین دلیل محل مناسبی برای تجمع ویروس‌ها است. به هنگام روشن شدن کولر آبی این ویروس‌ها به محیط انتقال پیدا کرده و منجر به ایجاد بیماری‌هایی برای افراد خواهد شد. همچنین به دلیل وجود فن دمنده درون سیستم کولر آبی این باکتری‌ها بیش‌تر جذب شده و به همین دلیل به آسانی به محیط انتقال می‌یابند. مشتریان برای جلوگیری از بروز هرگونه بیماری باید پوشال‌های سیستم خود را هر‌ساله تعویض نمایند.

خشکی پوست و درد عضلات

از دیگر عوارض کولر‌های آبی در صورت استفاده متداوم و طولانی مدت می‌توان به خشکی پوست و درد عضلات در بدن اشخاص اشاره نمود. به دلیل نحوه عملکرد کولر‌های آبی با تبخیر آب می‌تواند منجر به ایجاد خشکی پوست و درد عضلات در افراد شود. همچنین اگر از قبل پیش زمینه این چنین بیماری‌ها از‌جمله روماتیسم را داشته باشند نباید در معرض باد مستقیم کولر‌های آبی قرار گیرند. به همین دلیل می‌توان پرتاب باد کولر‌های آبی را از محل نشستن افراد تغییر داد.

انتقال آلودگی‌های بیرونی به درون محیط

محل نصب کولر‌های آبی در اکثر مواقع بر روی پشت‌بام خانه‌ها بوده و به همین دلیل هوای آلوده را به خود جذب می‌نماید. برای جلوگیری از عوارض باد کولر آبی و عدم ورود باکتری و آلودگی‌ها به درون محیط، می‌توان از فیلتر‌های نازک آنتی باکتریال استفاده نمود. این فیلتر‌ها بر روی‌روی بدنه کولر آبی نصب شده و از ورود هر‌گونه ویروس جلوگیری می‌نماید.

بد‌تر شدن آسم و آلرژی

باد کولر‌های آبی به دلیل جذب باکتری‌ها و انتقال آن‌ها به محیط منجر به تشدید آسم و آلرژی‌ها خواهد شد. اما استفاده از سیستم‌های دیگر همچون کولر‌های گازی این عوارض را کم‌تر در پی خواهد داشت. زیرا این سیستم درون محیط و داخل مکان‌ها نصب شده و عملکرد آن وابسته به آب و تبخیر آب نیست.

نتیجه‌گیری

کولر‌های آبی به دلیل کارکرد مداوم با آب و موقعیت نصب خارج از محیط بیش از سایر سیستم‌های سرمایشی آلودگی را به محیط انتقال خواهند داد. عوارض کولر آبی در صورت استفاده طولانی مدت و بی‌توجهی به این مسئله قابل پیشگیری نخواهد بود و هزینه‌های درمان آن هنگفت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *